Vakantiewoning Het Paardenhuis

Welkom in het Paardenhuis!

Onze vakantiewoning is geschikt voor 9 personen.

De woning bestaat uit een beneden- en bovenverdieping. Beneden is een gezellig salon met zetels. Het salon is uitgerust met een flatscreen-tv met kabelzenders en een dvd-speler. Daarnaast kun je naar hartenlust koken in de volledig uitgeruste keuken. Een vaatwasser, heteluchtoven, koelkast en diepvries kunnen zeker niet ontbreken. Aansluitend kun je plaats nemen aan de ruime tafel waar iedereen samen kan tafelen.

Er is 1 badkamer met een apart toilet beneden.

Via de trap met veiligheidshekje kom je bij de 2 slaapkamers met opgemaakte bedden. In de ene kamer zijn er 2 enkele bedden en 1 dubbel bed. De andere kamer bestaat uit 3 enkele bedden en 1 dubbel bed. Boven is er ook 1 apart toilet.

Het dubbel bed kan, op vraag, van elkaar worden geschoven naar 2 enkele bedden. Een babybed met lakentje is, op vraag, steeds beschikbaar.

Een grote troef is de privétuin en terras met uitzicht op de velden. Buiten eten is dan ook zeker mogelijk aan de grote picknickbank met parasol.

 

 

Prijzen overnachting

Kom heerlijk overnachten in het Paardenhuis:

  • Volwassene: € 55/nacht
  • Kind vanaf 3 jaar: € 30/nacht
  • Peuter vanaf 2 jaar: € 20/nacht (opgemaakt babybedje inbegrepen)
  • Baby 0 en 1 jaar: € 10/nacht (opgemaakt babybedje inbegrepen)
  • Inclusief opgemaakte bedden en handdoeken
  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Inclusief spelen op het erf (gocarts, fietsen, zandbak, schommel, voetbalveld) en dagelijks 2 keer begeleide activiteiten op de actieve boerderij

Verblijf voor een midweek zonder ontbijt: 520 euro voor 4 personen. Bij extra personen: 25 euro pppn extra.

RESERVEER NU

Kom logeren bij de Grote Linde